Τουρλος Μυκονος τκ. 84600 ΤΘ 425, +30 2289025135

Single Blog Title

This is a single blog caption
25 Μαΐ

Η νέα ιστοσελίδα μας αντάξια του Bellevue Mykonos Hotel

Βρίσκεστε στην ιστοσελίδα του Bellevue Mykonos Hotel.  Towebsiteμας αποτελεί τον καθρέφτη και την βιτρίνα του ξενοδοχείου μας και φυσικά αποτελεί το μέσον διαδραστικής επικοινωνίας μαζί σας.

Στο site μας μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το Bellevue Mykonos Hotel καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Θα μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορές μας και ενημέρωση για εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο ξενοδοχείο μας ή στη Μύκονο γενικότερα.

Η ιστοσελίδα είναι διαδραστική, υψηλής αισθητικής και παρουσιάζει με τρόπο λεπτομερή τις παροχές, τους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας, τους τύπους των δωματίων και το σύνολο των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Η ιστοσελίδα διαθέτει εντυπωσιακό slider στην αρχική σελίδα,  εύχρηστο σύστημα online booking, αυτοματοποιημένα slideshow και σε εσωτερικές σελίδες, καθώς και  επιλογές και προτάσεις δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή.

Φυσικά το website mykonoshotel-bellevue.com είναι αυτομάτως προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets ώστε να μπορείτε να περιηγείστε στις σελίδες του, από όλων των ειδών τις συσκευές που έχουν δυνατότητα σύνδεσης στο internet.